Γιατί η Ellen Degeneres μοιράζει αυτοκίνητα

Πιο πολλά αυτοκίνητα και από τον Πέτρο Πολυχρονίδη χαρίζει η Ellen Degeneres τώρα που πλησιάζει το οριστικό τέλος της εκπομπής της

Ford Ellen

Η Ellen Degeneres έχει ήδη ανακοινώσει πως η χρονιά που διανύουμε θα είναι η τελευταία για το σόου της, με την επισήμανση πως αυτό δεν έχει καμία σχέση με το γεγονός πως δέχτηκε μεγάλη κατακραυγή πριν από σχεδόν δύο χρόνια από ορισμένους πρώην υπαλλήλους της. Η Αμερικανίδα παρουσιάστρια έγινε τότε, αντικείμενο παγκόσμιας κριτικής, όταν αποκαλύφθηκαν περιστατικά εργασιακού εκφοβισμού και προέκυψαν μαρτυρίες για ένα αφόρητο εργασιακό περιβάλλον που δημιουργούσε η ίδια στους συνεργάτες της. 

Από εκείνο το σημείο και έπειτα η καριέρα της άρχισε να μην μοιάζει τόσο λαμπερή και  τα φώτα της δημοσιότητας απομακρύνθηκαν από πάνω της. Πέρσι ήρθε και η ανακοίνωση για το τέλος της εκπομπής της, η οποία φέτος συμπληρώνει 19 χρόνια προβολής. Απόφαση την οποία η ίδια τοποθέτησε στο πλαίσιο της κούρασης από την μακροχρόνια ανάγκη να είσαι δημιουργικός και αστείος και αρνήθηκε πως έχει οποιαδήποτε σχέση με το "Cancel" που δέχτηκε

Τα νούμερα τηλεθέασης ωστόσο μαρτυρούν πως οι κατηγορίες για την συμπεριφορά της παρουσιάστριας έχουν πλήξει βάναυσα την εκπομπή. Πριν το 2020 το σόου που φέρει το όνομά της ως τίτλο, το παρακολουθούσαν σχεδόν 2,5 εκατομμύρια Αμερικανοί. Μετά τον ορυμαγδό εναντίον της, οι θεατές έπεσαν κάτω από το ένα εκατομμύριο σταδιακά και αντίστοιχα σταμάτησαν και οι μεγάλες χορηγίες αλλά και οι λαμπεροί καλεσμένοι. 

Φέτος όμως η Ellen είναι αποφασισμένη να γυρίσει την κατάσταση υπέρ της. Πλησιάζοντας προς το οριστικό φινάλε η εκπομπή έχει επιστρέψει στο παλιό, γνώριμο στυλ της με εκλεκτούς καλεσμένους, εκπλήξεις και πολλά δώρα. Μέσα σε αυτά έχουν επιστρέψει και τα αυτοκίνητα, τα οποία ήταν ένα σήμα κατατεθέν για την Ellen τα προηγούμενα χρόνια. 

Jeep Ellen

Στο πλαίσιο της συμφωνίας της με την Hyundai μέχρι το 2020, είχε δώσει μέσα σε μια διετία, δέκα διαφορετικά αυτοκίνητα σε διαφορετικούς ανθρώπους ή οικογένειες που τα είχαν ανάγκη ή ανθρώπους που με τη σειρά τους βοηθούσαν και εκείνοι όπως εκπαιδευτικοί ή νοσοκόμοι. 

Φέτος τις τρεις τελευταίες εβδομάδες έχει ήδη χαρίσει τρία διαφορετικά αυτοκίνητα. Ένα Ford F-150 Lightning, το νέο ηλεκτρικό pick up της Ford σε έναν δάσκαλο από την Aτλάντα, ένα Chevrolet Bolt σε έναν εργαζόμενο στην Warner Bros και πριν από λίγα 24ωρα χάρισε ένα Jeep Compass σε έναν νοσοκόμο με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Αδελφών Νοσοκόμων στις 12 Μαΐου. 

Jeep Ellen

Αυτός είναι αναμφίβολα ένας καλός και δοκιμασμένος τρόπος να ξεχάσει ελαφρώς το κοινό την κατακραυγή εναντίον της και επιπλέον είναι μια εξαιρετική προβολή για τις εταιρείες που γνωρίζουν πως όσο πλησιάζει το τέλος της εκπομπής της Ellen Degeneres τόσο περισσότερο θα αυξάνεται το κοινό που θα παρακολουθεί, αναμένοντας το οριστικό αντίο. 

Best of Network