O Sergio Perez ανανέωσε μέχρι το 2024 με την Red Bull

O Sergio Perez ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του αλλά δεν θα μάθουμε ποτέ αν τελικά υπέγραψε νωρίς ή όχι

Sergio Perez Red Bull Monaco

Αναμενόμενη, ούτως ή άλλως, ήταν η ανανέωση του Sergio Perez στην ομάδα της Red Bull, η κατάκτηση όμως της νίκης στο Grand Prix του Monaco, επέσπευσε προφανώς τις διαδικασίες. Παράλληλα δε, υπάρχει η πιθανότητα η ανακοίνωσή της ανανέωσης του συμβολαίου να επιταχύνθηκε από το παρακάτω viral tweet μετά το τέλος του αγώνα.

O Perez απευθυνόμενος στον Christian Horner, είπε "Πιθανόν βιάστηκα να υπογράψω", με μια υποψία ερωτηματικού στο τέλος της φράσης. Γέλασαν και οι δύο αλλά ακούστηκε στην τηλεόραση, και, στην Συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα ,ο Μεξικανός ρωτήθηκε επί τούτου, για να αστειευτεί τελικά απαντώντας πως εννοούσε την υπογραφή στο μπουκάλι της σαμπάνιας του νικητή. 

Sergio Perez Red Bull Monaco

Τώρα πριν σχεδόν προλάβει να ξεπεράσει το hangover των πάρτι στα γιοτς, ήρθε η επίσημη ανακοίνωση. 

O Perez μας έδειξε τη στιγμή που υπέγραψε την ανανέωση 


Kαι η Red Bull ξεκίνησε να το γιορτάζει.

Και καλά κάνει εδώ που τα λέμε γιατί λίγοι οδηγοί θα μπορούσαν να προσφέρουν όσα μπορεί ο Perez, ο οποίος αξίζει την ανανέωση και την συνέχιση της συνεργασίας του με τους επίδοξους πρωταθλητές. Την ίδια στιγμή ο Horner επεσήμανε πως δεν υπήρχε κάτι να σκεφτούν σχετικά με το νέο συμβόλαιο. "Έχει αποδείξει όχι μόνο πως είναι οδηγός που σκέφτεται την ομάδα, αλλά έχει γίνει μια πραγματική δύναμη που πρέπει να υπολογίζεται στο grid", εξήγησε ο Horner.

Best of Network