Στο Nascar ακόμη λύνουν τις διαφορές τους με μπουνιές

Με ξύλο, έλυσαν τις διαφορές τους στον αγώνα του Nascar στο Kansas δύο οδηγοί που κατά τα άλλα είναι συνεργάτες στην ίδια εργοστασιακή ομάδα

Nascar Kansas Αγώνας
Nascar Kansas Αγώνας
Nascar Kansas Αγώνας
Nascar Kansas Αγώνας

Ο αγώνας του Nascar στο Kansas ήταν μια τυπική διαδικασία για το πρωτάθλημα με πολύ στρατηγική και  ταχύτητα από τους οδηγούς και τις ομάδες τους και με ορισμένες κίτρινες σημαίες που πάντα αποτελούν ξεχωριστό σκέλος στη διαμόρφωση της συνολικής εικόνας του κάθε αγώνα. Μετά το τέλος του ωστόσο χαρακτηρίστηκε από τις μπουνιές που αντάλλαξαν μεταξύ τους ο Ross Chastain και ο Noah Gragson, γιατί το Nascar απλώς δεν είναι Formula 1

O 25χρονος Gragson πλησίασε μετά τον αγώνα τον Chastain που γενικώς δεν έχει την φήμη του καλύτερου παιδιού στο πρωτάθλημα, για να του ζητήσει τον λόγο για μια κίνηση που έκανε εκείνος και τον έστειλε στον τοίχο. Η αλήθεια είναι πως το περιστατικό δεν ήταν κάτι δραματικό και δεν προκάλεσε κάποιο ατύχημα.

Nascar Kansas Αγώνας

Ωστόσο οι δύο γνωρίζονται καλά μεταξύ τους, καθώς προπονούνται μαζί και κάνουν την προετοιμασία τους για τους αγώνες από κοινού, δεδομένου πως αμφότεροι οδηγούν για ομάδες που χρησιμοποιούν αυτοκίνητα της Chevrolet. 

Nascar Kansas Αγώνας

Ο Gragson έπιασε τον Chastain από τον γιακά και εκείνος προσπάθησε να τον σταματήσει. Αλλά δεν προσπάθησε και πολύ γιατί ήταν ο πρώτος που έριξε γροθιά και βασικά και ο τελευταίος, καθώς παρενεβλήθησαν οι άνθρωποι της ασφάλειας και τους σταμάτησαν. Με αυτόν τον τρόπο ο Chastain έγινε λίγο περισσότερο αντιπαθής σε μεγάλη μερίδα του κοινού και λίγο περισσότερο αρεστός σε μια εξίσου μεγάλη μερίδα των φανατικών του Nascar που θεωρούν πως οι γροθιές είναι ένας πρέπων τρόπος να λύνεις τις διαφορές που δημιουργούνται μέσα στην πίστα. 

Nascar Kansas Αγώνας

Εξάλλου όπως είπε και ο νικητής του συγκεκριμένου αγώνα, ο Denny Hamlin, "του είπε να σταματήσει", εννοώντας πως ο Chastain προειδοποίησε τον Gragson να σταματήσει να τον τραβά από το πέτο. 


 

Best of Network