Κινούμαι Ηλεκτρικά 2: Πόσα πήραν οι 1.686 δικαιούχοι

Πόσα χρήματα πήραν από το "Κινούμαι Ηλεκτρικά 2" οι 1.686 δικαιούχοι του προγράμματος για την αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Nyobolt EV Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο Ταχύτατης Φόρτισης

Την Παρασκευή 17 Μαΐου θα πιστωθεί, με τη 16η σχετική απόφαση έγκρισης πίστωσης, στους λογαριασμούς 1.686 δικαιούχων του προγράμματος "Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ", το ποσό των 5.677.320 ευρώ.

Συνολικά, από τον Νοέμβριο του 2023, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών έχει καταβάλει την επιδότηση σε 7.772 δικαιούχους, με το ποσό των 26.138.312 ευρώ, για αγορά ηλεκτρικού οχήματος. 

Τι γίνεται με το Κινούμαι Ηλέκτρικά 3

Το πρόγραμμα επιδότησης για την αγορά ηλεκτρικών λογικά θα περάσει στον τρίτο του κύκλο, αμέσως μετά τη λήξη του "Κινούμαι Ηλεκτρικά 2", -το οποίο ίσχυε έως τις 30 Απριλίου- αφού ξεκίνησε άτυπα από την 1η Μαΐου,  το "Κινούμαι Ηλεκτρικά 3". Όπως φαίνεται θα έχει αναδρομική ισχύ για τα αυτοκίνητα που πωλήθηκαν από αυτήν την ημερομηνία και μετά. 

Διαβάστε Επίσης

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η επίσημη ανακοίνωση του προγράμματος για την αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων "Κινούμαι Ηλεκτρικά 3" θα γίνει μάλλον τη Δευτέρα 20 Μαΐου από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network