Αυτόνομο Tesla Model Y πήγε τον οδηγό του στο νοσοκομείο και σώθηκε

Ένας χρήστης του Χ ανέβασε την προσωπική του ιστορία με το Tesla Model Y να τον πηγαίνει στο νοσοκομείο αυτόνομα και να του σώζει τη ζωή μετά από έμφραγμα που υπέστη.

Tesla Model Y FSD μεταφορά οδηγού στο νοσοκομείο αυτόνομα

O επίσημος λογαριασμός της Tesla στο X, έκανε retweet το μήνυμα ενός χρήστη που αφηγήθηκε την προσωπική του ιστορία με ένα Tesla Model Y.

Διαβάστε Επίσης

Το ενδιαφέρον και αυτό που τράβηξε προφανώς και την προσοχή των στελεχών της Tesla είναι πως το FSD V12, η τελευταία αναβάθμιση δηλαδή στο σύστημα αυτόνομης λειτουργίας της Tesla λειτούργησε άψογα σε μια στιγμή που ο οδηγός δεν μπορούσε να ανταποκριθεί. 

Ο Max Paul Franklin περιέγραψε πως άρχισε να μην αισθάνεται καλά στην υγεία του κατά το ξημέρωμα. Ανήμπορος να οδηγήσει ενεργοποίησε το Full Self Driving της Tesla και αυτό τον μετέφερε στα επείγοντα του κοντινότερου νοσοκομείου, όπου διαπιστώθηκε πως είχε υποστεί μια ήπια καρδιακή προσβολή. 

Σώθηκε, όπως τονίζει ο ίδιος, από την άμεση αντίδρασή του και το γεγονός πως ήταν σε θέση αν και μόνος να βρεθεί έγκαιρα στο κοντινότερο νοσοκομείο, χάρη στην αυτόνομη λειτουργία του Tesla Model Y. 

Διαβάστε Επίσης

Παρακάτω μπορείς να διαβάσεις όλο του το ποστ στο X

"Η τρελή αληθινή μου ιστορία 

Την 1η Απριλίου, η Tesla ξεκλείδωσε τη δυνατότητα πλήρους αυτόνομης οδήγησης για όλα τα οχήματα Tesla στην Αμερική. Σε μια στιγμή απόλυτης ανάγκης, στις 2:00 π.μ. το επόμενο πρωί, βρέθηκα να παλεύω με σοβαρή αφυδάτωση και πολύ χαμηλά επίπεδα γλυκόζης στο αίμα λόγω δυσλειτουργίας της αντλίας ινσουλίνης μου. 

Χωρίς να μου περισσεύει χρόνος, στράφηκα στο Tesla Model Y μου για βοήθεια. Ενεργοποιώντας τη νέα λειτουργία Full Self-Driving με ένα απλό διπλό κλικ στον μοχλό της κολόνας του τιμονιού, έμεινα έκπληκτος από τα αποτελέσματα. 

Χωρίς καμία παρέμβαση, το αυτοκίνητο διέσχισε επιδέξια τη διαδρομή των 13 μιλίων (περίπου 21 χιλιομέτρων) από το σπίτι μου μέχρι την αίθουσα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου. Πάρκαρε αυτόνομα κατά την άφιξη και με άφησε να αναζητήσω άμεση ιατρική φροντίδα. Παρά το γεγονός ότι υπέστην μια ήπια καρδιακή προσβολή, έφυγα από το νοσοκομείο χωρίς περιορισμούς στο πρόγραμμα άσκησής μου, μια απόδειξη της γρήγορης και αποτελεσματικής ανταπόκρισης για την οποία με διευκόλυνε το όχημα και φυσικά χάρη στους γιατρούς του νοσοκομείου". 

Το μήνυμα του Franklin συνεχίζει αποθεώνοντας την Tesla και τον Elon Musk και τονίζοντας την μεγάλη επιρροή που έχει η εταιρεία στην εξέλιξη της αυτοκίνησης παγκοσμίως, καθώς και στην σπουδαία συνεισφορά της στην μετατροπή των αυτοκινήτων σε κάτι πιο εξελιγμένο τα τελευταία χρόνια. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης


 

Best of Network